Green Wood Travel – Bangkok office

Lees verder op: www.greenwoodtravel.nl

U vindt het Green Wood Travel hoofdkantoor in Bangkok op de onderstaande locatie aan het Sean Seab kanaal midden in de BoBae markt. Er werken een 23 mensen in vaste dienst en ongeveer 12 mensen freelance.

U bent HARTELIJK WELKOM op ons kantoor en ook om de planning van uw Azië-reis te bespreken.

Bobae Market
De plaats waar je moet uitstappen is haast niet te missen, want het merendeel van de passagiers stapt daar van de boot. Overigens zie je dan langs de klong al de verschillende marktkramen. Het Prince Palace Hotel ligt pal naast de uitstapplaats. Wandel op je gemak door deze buurt en bekijk de bijna overal aanwezige marktstalletjes en winkels. Bobae is een typische markt voor de lokale bevolking. Struin lekker in deze buurt rond en dwaal door de achterafstraatjes en wandel over de steile bruggetjes die over andere nabijgelegen klongs lopen. Wellicht kom je dan ook nog bij het moslimkerkhofje terecht en raak je in gesprek met de daar wonende bevolking. Je gwtziet dan een heel ander deel van de stad en hebt geenszins de indruk in de metropool Bangkok te vertoeven.

Met de boot kun je ook uitstappen bij het Jim Thompson huis van de vermaarde Amerikaan die de zijde-industrie in Thailand nieuw leven heeft ingeblazen en op mysterieuze wijze uit het zicht is verdwenen. Kortom een niet alledaagse Bangkok belevenis die je ook in het programma van touroperator Green Wood Travel aantref

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: