Meer attracties in Noordoost-Thailand

Lees verder op >>> www.greenwoodtravel.nl

400px-GoldenTriangle_Isle
Hoewel iedereen het er over eens is dat Noordoost-Thailand een gebied is met veel geschiedenis en cultuur en een prachtige natuur lijkt het maar niet te lukken om meer toeristen te trekken. Hoewel het aan de grens ligt met Laos en Cambodja en de doorgangsroute vormt naar Vietnam komen de grote massa’s hier niet wat natuurlijk weer wel een voordeel is voor degenen die ervan houden om het oorspronkelijke Thailand te ontdekken.

Maar de TAT en andere lokale organisaties komen regelmatig met plannen om toch meer toeristen en geld deze kant op te krijgen. Zo ligt er nu bijvoorbeeld een plan om het succesvolle olifantenproject bij Surin fors uit te breiden en er een aantal dorpen met hun olifanten en begeleiders aan toe te voegen. Ook het plan om een soort Jurassic park aan te leggen komt regelmatig weer naar boven maar het blijven vaak plannen.

Een van de problemen van de regio is dat de afstanden groot zijn en de verschillende bezienswaardigheden ver van elkaar af liggen. Opvallend is dat bij alle studies en plannen de Mekong rivier weinig genoemd wordt terwijl deze rivier toch zeer belangrijk en kenmerkend is voor het gebied en een aantrekkelijke optie is om langs of overheen te reizen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: