Green Wood Travel en u voor een beter milieu

Lees verder op >>> www.greenwoodtravel.nl

Zoals de naam al doet vermoeden is Green Wood Travel een fel aanhanger van een beter milieu. Daarom zet GWT zich al jaren in voor meer natuurbescherming in Zuidoost-Azië. Voor iedere 5000 baht (135 euro) die u bij ons besteed verdient u een boom die GWT vervolgens zelf en ook laat aanplanten in herbebossingprojecten in Mo Ku Chumphon National Park en in het Kuri Buri National Park.
Om de daad bij het woord te voegen heeft Green Wood Travel ook deze keer zelf de handen vuil gemaakt. Met de bomen die u verdient hebt heeft GWT zelf 500 mangrove bomen aangeplant in het Mo Ku Chumphon National Park. Deze bomen worden door ons de CO2-slurpers van dit gebied genoemd. Niet alleen wordt CO2 uit de lucht gehaald zo zorgen de mangrove ook voor het behoudt van al het zeeleven zodat alle krabben, jonge visjes en garnalen ook een kans hebben zich voort te planten.

Daarnaast zet Ernst-Otto Smit (oprichter) zich ook in voor plaatselijke hotel managers om ze te leren beter om te gaan met bijvoorbeeld afvalwater in hotels.

Door te reizen met Green Wood Travel doet u dus niet alleen u zelf een plezier maar ook het milieu. Op de website http://www.greenwoodtravel.nl vindt u een grote verzameling van interessante informatie over Azië, de reizen van GWT, tips voor het samen stellen voor uw maatreis en ook een speciale kinderpagina. Op de website kunt u ook zien hoe u gratis via Skype met hen in contact kunt komen.

Chumphon_Trees1

Chumphon2

Chumphon3

Chumphon4

Chumphon4

Chumphon5

Chumphon6

Chumphon7

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: