De wonderen van Khao Sok, Thailand

Lees meer op >>> www.greenwoodtravel.nl

Er is veel prachtige plaatsen in de wereld, een van de meest verbazingwekkende plaatsen in Zuidoost-Azie is in Thailand, Khao SokKhao Sok is in het Southern Thailand in een oproep van de provincie Surat Thani, het is niet zo ver van sommige van de andere populaire bestemming in Zuid-Thailand KrabiPhuket en Koh Samui.

Khao Sok is thuis aan de meest uiteenlopende regenwoud in de wereld, ja zelfs meer dan het Amazoneregenwoud. De verschillende soorten planten, zoogdieren en vogels maken het een paradijs voor degenen die genieten van de jungle en wordt met de natuur. Khao Sok National Park heeft sommige verbazende kalksteen grotten en u kunt zelfs gaan duiken en ziet een enorme waaier van het mariene leven rond. Khao Sok is ook thuis van de Rafflesia plant die bloeit eenmaal per jaar en is een echte traktatie om minnaar plant.

Om naar deze prachtige bestemming hun is een paar Zen er komen. Zoals de meeste internationale reizigers naar Thailand vliegt, is de eerste halte naarBangkok, waarschijnlijk het beste idee aangezien u kunt doen goedkoop winkelen aan het begin of einde van uw reis.

Als je eenmaal naar Bangkok u naar de luchthaven van Phuket of Surat Thanivliegen kunt, vanuit Phuket kunt u een prive-auto die u er voor ongeveer 3000 baht of een minibus die je over de zelfde ook brengt. De reis duurt een paar uur te krijgen hun afhankelijk van het verkeer. Het is dichter maar zijn niet altijd gemakkelijk om een vlucht van Surat Thani hun, maar als u gebeuren om er te komen, kunt u een taxi of minibus die ongeveer 2000 tot 2500 baht voor de reis kost.

Dus de volgende keer in Zuidoost-Azie en willen een echte jungle ervaring in een echte regenwoud, geven Khao Sok een bezoek.

Bron: Khuntin.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: