Gestaltweekend in Thailand

Een uitnodiging voor deelname aan het gestaltweekend van 21-28 december 2012. Aanmelden voor uiterlijk 1 november 2012. Zelf vliegreis verzorgen voor de mensen uit Nederland ofwel door mij georganiseerd aanmelden voor 1 oktober 2012.

In het dorpje Khao Kalok onder Hua Hin, Thailand geef ik een gestaltworkshop voor mensen die op een dieper niveau zichzelf willen terug vinden uit de stress en andere gevoelens, de druk en de de routinematigheid van hun dagelijks leven en contacten. De workshop vindt plaats in een natuurrijke omgeving waar alles uitnodigt de tijd te nemen voor jezelf.

Een plek om het diepste niveau in jezelf terug te vinden in de nabijheid van het strand. Een herinnering aan datgene wat geweten of ervaren kan worden. Achter het hek vandaan komen en de wereld in stappen in open zijn naar wie jij in oorsprong bent. In dagelijks leven wordt alles gepartioneerd en in vakjes gezet. Vakjes zijn een hulpmiddel en is niet de laatste waarheid van wat is. Is een piepklein deeltje in het grote geheel.

Negatief heeft eveneens positief. Zijn 2 zijden van dezelfde medaille. Zijn 2 uitersten die in verbinding staan. Aan jou de keuze de plaats in te nemen waar jij, met jouw unieke kwaliteiten, al perfect in bent. Jij hebt de keuze gewaarzijn te ontwikkelen in jezelf, zodat jij je niet hoeft te laten meesleuren in gevoelens of gedachten over goed of slecht.

De nacht bestaat niet zonder de dag, een berg bestaat niet zonder een dal, zwart bestaat niet zonder wit. Dit lijkt logica. Als er in jouw gevoelswereld verknopingen ontstaan, blokkades of belemmeringen aanwezig zijn, oude zeurende gevoelens en wie heeft ze niet, dan is het nu de tijd terug te keren naar je ziel, naar je intuïtieve gevoelscentrum, naar het vaag reeds gewetene, dat ……… in het licht gekomen …….. doet beseffen: ….. ik leef…….. ik voel de inspiratie…….. ik weet wat ik wil …….

In verbinding en groeten van

Evert van der Weide
Gestalttrainer, therapeut en mens.

Advertenties

3 responses to this post.

 1. Nu de mogelijkheid van 10 tot 17 augustus 2013 deelnemen aan de Gestaltweek in Khao Kalok,

  Evert, telefoon 0829852981

  Beantwoorden

 2. Posted by Fred Walters te Hua Hin. on december 10, 2013 at 9:14 am

  Hallo Evert,
  Ik krijg hier in Hua Hin op 12 december 2013 mensen op bezoek, die graag op spiritueel gebied iets willen ondernemen, ben jij zelf hier in de buurt op dat tijdstip, of weet jij misschien ’n optie, waar zij terecht kunnen ? Dit mag ook in de omgeving van Krabi/Trang/Phuket/Koh Samui of Koh Phanghan zijn, binnen het tijdsbestek tussen 12 december en 29 december, graag nader bericht hierover.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: