Ontdek Chiang Rai

In de meest noordelijke provincie vind je de stand Chiang Rai. De stad wordt ook wel de toegangspoort van De Gouden Driehoek genoemd.

Je reis naar Chiang Rai wordt gekenmerkt door veel groen, bergdorpjes en mooie tempels. Het klimaat is er koeler dan in andere delen van Thailand, maar altijd aangenaam te noemen. Weet je niet wat te doen in deze noordelijke stad? Wij hebben een aantal tips voor je.

Trektocht door de bergdorpen
De bergdorpen zijn zeker een bezoek waard. Ga niet alleen op pad, maar boek een tour. Je tourgids kan je alles vertellen over de traditionele bergstammen. December en januari zijn de beste maanden om een trekking te doen in dit gebied vanwege de bloesems en de bergmist.

Tempels bezoeken
Wanneer je in Chiang Rai bent, mag je een tempelbezoek niet overslaan. Er zijn meerdere tempels die de moeite waard zijn. Je kunt zelf op pad gaan met uw reisgids of een tour boeken die u meeneemt langs alle belangrijke tempels van de stad.

Mekong Rivier
Boek een tocht over de Mekong Rivier. Je kunt een tocht boeken in Chiang Saen. De tocht duurt ongeveer 30 minuten en brengt je langs prachtige gebieden.

Olifant berijden
Chiang Rai is een prachtige omgeving om een olifantentocht te maken. Er zijn in de omgeving vele Elephant Farms waar je zo’n tocht kunt boeken.

Bron: ThailandErvaring

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: