De leukste markten van Thailand

Het bezoeken van een markt mag niet ontbreken op vakantie in Thailand, maar wat zijn nou de leukste markten? Een van de bekendste is de drijvende markt Damnoen Saduak. Een grote markt waar veel toeristen met plezier naartoe gaan. Maar bezoek ook eens de minder toeristische Amphawa Floating Market . Voordeel van deze markt is dat er ’s middags pas het grootste aantal bootjes vaart en u niet vroeg uit de veren hoeft om dit te zien. Unieke punten zijn de live muziek overdag en de vuurvliegjes die in de avond tevoorschijn komen.

Nog een aanrader is de Mae Klong Market , wel heel direct aan de spoorlijn gelegen. Als de trein tussen de stalletjes doorrijdt is het een georganiseerde chaos. Alle parasols, kisten en karren moeten in een paar seconden aan de kant. Een routine die acht keer per dag herhaald wordt.

Wie van plan is vooral inkopen te doen is bij Chatuchak aan het goede adres. Deze gigantische markt is door CNN Go op de vierde plek gezet in de lijst van ’s werelds 10 beste versmarkten. Deze enorme weekend markt wordt geroemd vanwege diverse Thaise producten en het feit dat er vrijwel alles te koop is.

Klik op de volgende links voor meer informatie over Amphawa , Mae Klong  en Chatuchak .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: