Glitter, Glamour en een vleugje Geschiedenis

 

 

 

 

 

 

 

 

Exclusief, exquise en een keer in je leven zijn andere superlatieven die opgaan voor de treinreizen van de Orient-Express.
Met een cocktail in de hand in de panorama wagon zitten en het groene heuvellandschap van Maleisie, Thailand en Laos aan je voorbij laten glijden of tijdens een exquise diner,met zachte live muziek op de achtergrond een boeiende conversatie met je medereizigers voeren. Vanaf het moment dat je de groen/creme wagons van de trein betreedt weet je dat dit een reis en ervaring wordt die je niet snel zal vergeten. In 1883 reed de eerste Orient- Express tussen Parijs en Wenen en sinds die tijd is deze exclusieve manier van reizen uitgegroeid tot het toppunt van reizen per trein in de wereld. Sinds 1993 organiseert de Eastern&Oriental ook reizen door Zuid-Oost Azie. Van Singapore via de hooglanden van Maleisie en Penang naar Thailand. Bangkok, Chiang Mai, Kanchanaburi en sinds recent ook naar Laos.
Naast de geneugten van het reizen in deze supertrein zijn er ook op allerlei plaatsen boeiende excursies te maken, varierend van traditionele dansen, uitgevoerd in een decor van eeuwenoude Khmer tempels, tot apen die leren kokosnoten te plukken op een unieke apenschool. Na elke excursie keert u weer terug naar uw comfortabele coupe en gaat het verder. Een droomreis waarbij u hoopt niet te snel wakker te worden. Green Wood Travel kan deze droom werkelijkheid laten worden.

Bron: Green Wood Travel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: