Internetten op vluchten van KLM naar Bangkok

KLM claimt een wereldprimeur met 3G mobiel dataverkeer op langeafstandsroutes.

Vanaf februari 2013 is het mogelijk bij deze luchtvaartmaatschappij hoog in de lucht te internetten op je eigen mobiele apparaten, zoals een laptop, tablet of smartphone.

E-mails versturen 
Passagiers van KLM (en Air France) kunnen met deze service tijdens de vlucht sms-berichten en e-mails versturen, maar ook live-uitzendingen van tv-programma’s bekijken. De speciaal ontworpen inflight website biedt veel verschillende diensten aan, zoals het laatste nieuws, tv-zenders en belangrijke informatie over de luchtvaartmaatschappij en de bestemming.

De luchtvaartmaatschappijen vragen om feedback van hun klanten op het wifi-systeem aan boord. Ook verwachtingen en suggesties om de nieuwe service te verbeteren zijn welkom. Passagiers kunnen tegen een vast tarief met hun smartphone, laptop of tablet met wifi op internet. Ook kunnen ze in elke reisklasse via de mobiele telefoon data versturen.

Kosten nog onbekend
Over de kosten voor het gebruik van de dienst is nog geen duidelijkheid. KLM bekijkt op dit moment de mogelijkheid tot een eventuel uurtarief en ook een vluchttarief. “We willen bij de test zoveel mogelijk mensen deze dienst laten proberen en zullen daarmee rekening houden bij de kosten. Ook testen we het inflight systeem op vluchten over de hele wereld”, aldus de KLM-woordvoerder.

Vluchten naar Bangkok De nieuwe service is in de testfase in 2013 beschikbaar tijdens vluchten met twee Boeings 777-300, één van KLM en één van Air France. Wanneer deze service volledig uitgerold gaat worden, en ook op de vluchten naar Bangkok beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk.

Bron: Thailandblog.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: