Luangsay Mekong cruise

Bent u al meerdere keren in Thailand geweest en wilt u naast Thailand nog meer van Azië ontdekken? Stap op een boot van Chiang Kong naar Houei Xai in Laos. Daarvandaan vertrekt de ontspannen riviercruise over de Mekong rivier naar Luang Prabang. U wordt meegenomen op een culturele en historische reis over de legendarische Mekong rivier die de natuurlijke grens tussen Laos en Thailand vormt. 

In deze boot kunt u genieten van het bijzondere landschap dat aan u voorbij trekt. Van jungle en bergen tot akkerland en teak plantages. Ook ziet u meerdere kleine nederzettingen. Voor inwoners van deze dorpen is de Mekong rivier dé levensader voor water en eten. Boeddhistische tempeltjes, boerderijtjes, whiskey distilleerderijen en vele vissersboten zult u allemaal voorbij zien komen. Overnachten doet u midden in de natuur in een authentieke, comfortabele lodge met een uitzicht op de Mekong.

Deze cruise is een unieke kans om twee landen met elkaar te combineren en op een relaxte manier de kleurrijke en historische omgeving in u op te nemen.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Thaisverkeerbureau

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: