Uitgaan in Bangkok: Route 66

Uitgaan in Bangkok is een geweldige ervaring, de stad is ontzettend groot en er zijn enorm veel discotheken en tenten waar je je goed kunt uitleven op allerlei soorten muziek. Echter moet je wel weten waar je naartoe moet, aangezien er ook veel plaatsen zijn waar je misschien liever niet komt. 

Voor de jongere backpackers die in Bangkok uit willen gaan is Route 66 een must-see. Route 66 is gelegen op RCA (Royal City Avenue), dit is een plek waar veel jongere Thai (begin 20) komen om in het weekend te feesten. De beste tijd om hier naartoe te gaan is dan ook donderdag tot zondag. 

Hiphop en whiskey 
In de club wordt vooral hiphop gedraaid, waar de jongere Thai helemaal dol op zijn. Vaak bestellen ze dan met een groep een fles whiskey, wat ze mengen met bijvoorbeeld cola en waar ze dan de hele avond/nacht mee kunnen doen. Er worden natuurlijk ook andere dranken verkocht zoals bier etc. maar dit zie je ze niet vaak drinken. 

Er is een groot podium waarop de DJs staan met een groot scherm waarop videoclips worden getoond. Verder is er in het midden een grote dansvloer met staan tafeltjes en aan de zijkanten vind je relaxte lounge banken. De serveerters komen vanzelf naar je toe om je drankje op te nemen, je hoeft dus niet in de rij te gaan staan bij de bar. 

In de club komen veel bekende hiphop DJs uit heel Azië om te draaien en wanneer je van hiphop houdt zul je deze tent zeker kunnen waarderen.

Bron: Thailandervaring

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: