Black mountain waterpark bij Hua Hin, een nieuwe tropische verrassing

Je moet van zon houden, van water en tevens het geld er voor over hebben. Een bezoek aan Black Mountain Waterpark is in dat geval een absolute aanrader. Het is pas kortgeleden open gegaan, dus al het gebodene is nog splinternieuw. De veiligheid staat hier bovendien hoog in het vaandel.

Wat te denken van een 17 meter hoge toren, vanwaar je via zeven verschillende glijbanen naar beneden kunt suizen? De glijbanen dragen veelzeggende namen als “The Bee’, ‘Screw’, of ‘Speed’. Hier ligt ook een golfslagbad, een zogeheten ‘luie rivier’, een kunstmatig strand en nog een hoop meer zaken waar ouders en kinderen hun lol op kunnen.

Het Waterpark ligt naast de roemruchte Black Mountain golfbanen en een aanpalend bungalowpark. U vindt naast het Waterpark ook een gigantisch kunstmatig meer waar u kunt wakeboarden. Sterker nog: vanuit het hoger gelegen zwembad heeft u onbelemmerd uitzicht op de wakeboarders die aan een kabel over het meer suizen (of niet….) Dit uitgestrekte gebied is nog volop in ontwikkeling en dus vrij zanderig.

Volg vanuit Hua Hin de (vele) borden naar Black Mountain Golf Club en hou daar links aan. Normaal bedraagt de toegang voor volwassenen 700 baht per dag, tussen 10 en 17 uur. Kinderen van 5 tot 12 jaar betalen de helft. Vanwege de soft opening bedraagt de toegangsprijs de komende maanden 500 en 250 baht.

Voor het wake boarden bedragen de prijzen 500 baht voor 2 uur, 750 baht voor 4 uur en 1000 baht voor een volle dag. Het huren van een board kost ter plekke 100 baht.

Voor beide waterfestijnen geldt uiteraard dat een sunblocker absoluut noodzakelijk is.

Door Hans Bos

Bron: Thailandblog.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: