Luxe kamperen in de jungle

  
 
Verblijven in een luxe tent in de jungle van Thailand, genieten van de rust om u heen en de enorme variëteit in flora en fauna zien. Dit zijn de basiselementen voor een bezoek aan Elephant Hills in Khao Sok.

Khao Sok is het oudste regenwoud van de wereld waar onder andere luipaarden, beren, slangen en ijsvogels leven. Als u door de jungle loopt merkt u hoe bijzonder het gebied is. De hoge bamboe- en bananenbomen, lianen en Rafflesiabloemen zorgen voor een indrukwekkende ervaring.

Kamperen is nu niet direct iets waar u aan denkt bij Thailand, maar in Elephant Hills verblijft u in een tentenkamp waarbij luxe en comfort de hoofdtonen voeren. De tenten zijn compleet ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.
Een van de voornaamste redenen om Elephant Hills te bezoeken is het contact met olifanten.

Olifanten zijn zeer gerespecteerde dieren in Thailand en op deze locatie wordt goed voor ze gezorgd. Als bezoeker komt u in aanraking met de olifant en helpt u mee met de verzorging. Natuurlijk leven er naast de olifant nog veel andere dieren in de jungle, denk hierbij aan tapirs, apen en tijgers. Onder begeleiding van een gids kunt u deze spotten. Verschillende activiteiten zorgen ervoor dat u zich niet zal vervelen. Zo zijn er kanosafari’s, trekkingen door de jungle -met als hoogtepunt een fantastisch uitzicht over het eiland- en kunt u zwemmen in het heerlijke zwembad of in een van de heldere meren.

Lees meer

Bron: Thaisverkeersbureau

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: