Beste duiklocatie Thailand

  
Het duikseizoen op de Similan Eilanden is geopend! Similan is de beste duiklocatie van Thailand en staat in de top 10 beste duikbestemmingen van de wereld. Ga mee en verbaas u over de prachtige onderwaterwereld nabij de eilanden. Een aangename watertemperatuur, diverse soorten koraal en verschillende vissen zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Om het leven op de eilanden en in de zee te waarborgen, mag u Similan niet zomaar bezoeken, dit kan alleen onder toezicht van een gids of onder begeleiding van een groep. Vanaf het vaste land gaat u met een boot richting de eilandengroep. Eenmaal aangekomen zijn er verschillende georganiseerde duik- en snorkel mogelijkheden.

Noord Similan is beroemd vanwege de verschillende rotsachtige panorama’s en stromingsduiken. In Zuid Similan kunt u dieper duiken en ziet u een van de meest bijzondere vissen die rond de eilanden zwemmen, de walvishaai. Deze vriendelijke reus kunt u op slechts enkele centimeters afstand waarnemen, een ervaring om nooit te vergeten. Vele malen kleiner maar minstens zo bijzonder zijn de clownvisjes, engelvisjes, papagaaivissen en zeeduivels.

Lees meer

Bron: Thaisverkeersbureau

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: