ArkeFly gaat volgend jaar zomer op Thailand vliegen

 
Goed nieuws voor Thailandgangers in Nederland. ArkeFly de luchtvaartmaatschappij van TUI Nederland vliegt vanaf zomer 2012 twee keer per week vanaf Amsterdam Schiphol naar Thailand.

ArkeFly vliegt vanaf 27 juni 2012 het hele jaar door op woensdag en zaterdag naar Bangkok en Phuket. Er wordt gevlogen met een Boeing 767, waarmee ArkeFly wekelijks 550 stoelen naar Thailand beschikbaar heeft. Het boeken van Seat Only is ook mogelijk op deze rechtstreekse vluchten.

Retourticket Bangkok: v.a. € 629,-
Het is voor het eerst dat ArkeFly Thailand opneemt als bestemming. De airline vliegt naar Phuket en Bangkok en biedt daarmee veel reismogelijkheden. De reiziger boekt al een retourticket Bangkok vanaf 629 euro, inclusief brandstof- en luchthavenbelasting. Een 9-daags verblijf op basis van twee personen in The Green Park Resort in Pattaya is boekbaar vanaf 699 euro. ArkeFly tickets naar Thailand zijn vanaf het einde van deze maand boekbaar.

ArkeFly groeit snel
De nog jonge luchtvaartmaatschappij van reisorganisatie TUI Nederland telt nu tien toestellen. Vooral de laatste jaren stonden in het teken van een snelle groei. Begin 2009 telde de vloot nog drie toestellen en pas een jaar geleden werd het zesde toestel verwelkomd.

De vloot van ArkeFly bestaat nu uit vijf toestellen van het type Boeing 767 voor de lange afstand en eveneens vijf van het type Boeing 737-800 voor de vluchten binnen en rondom Europa. In 2011 reizen ruim 1.250.000 vakantiegangers met ArkeFly dat daarmee met afstand de tweede luchtvaartonderneming van Nederland is.

Toekomst ArkeFly
In de komende jaren zal de vloot verder groeien, zij het in een minder onstuimig tempo dan in de afgelopen jaren. Vanaf 2014 vervangt ArkeFly de Boeing 767 geleidelijk door de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner, waarvan het eerste toestel onlangs door Boeing werd geleverd aan een Japanse luchtvaartmaatschappij. Ook de vloot 737-800’s zal verder worden uitgebreid.

Nieuwe bestemmingen
ArkeFly vliegt naar ongeveer zeventig bestemmingen op vijf continenten. De uitbreiding van de vloot maakt het mogelijk om het aantal bestemmingen snel te laten groeien. In 2011 en 2012 worden onder andere Dubai, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Puerto Vallarta (Mexico), Zanzibar (Tanzania), Colombo (Sri Lanka) en de tropische eilandenrepubliek de Malediven aan het assortiment toegevoegd.

De nieuwe lijn naar Bangkok en Phuket in Thailand past daarom in de groeistrategie van ArkeFly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: