Miss België-finalistes als prinsessen ontvangen in Thailand

 
De twintig finalistes van Miss België zijn goed gearriveerd in Thailand na een reis die hen bijna 24 uur onderweg hield. Overal waar de meisjes passeren, lijkt de wereld even stil te staan voor de Thaïs.

Ze hebben er inmiddels ook hun eerste officiële bezoek opzitten. Zaterdag stond in de buurt van Chiang Mai, de tweede grootste stad van het land, een bezoek aan een van de laatste artisanale paraplufabrieken op het programma. Daarbij mochten de finalistes zelf aan de slag gaan.

In de namiddag ging het richting koninklijke botanische tuin waar ze ook een bezoek brachten aan de Belgische tuin die door Daniël Ost werd ontworpen. ’s Avonds trok de bende de stad in voor shopping, massages en karaoke. Intussen had ook Miss België 2011 Justine De Jonckheere zich bij de groep gevoegd. Opvallend is dat organisatrice Darline De Vos zelf niet mee is. Zij moet verstek geven wegens gezondheidsproblemen, maar staat wal nauw in contact met de groep.

Onze vertegenwoordigsters stellen het overigens prima. Zowel de Antwerpse Maryline Peeters als de Sint-Niklase Blerta Kamberi en Miss Limburg Julie Ghoos (Tessenderlo) hebben zich hun deelname aan Miss België en de reis nog geen seconde beklaagd. Julie Ghoos ontmoette op het vliegtuig trouwens een streekgenoot in de figuur van Rudi Veestraeten, de Belgische ambassadeur in Thailand.

Zondag krijgen de kandidates nog een druk weekend voorgeschoteld met een bezoek aan het olifantenziekenhuis van Lampang, waar ze ook een cheque zullen overhandigen aan de organisatie. ’s Namiddags mogen ze naar een van de indrukwekkendste tempels in het noorden van Thailand.

Uw krant is de enige krant die mee is, klik hiervoor een fotoalbum van de reis dat we dag na dag zullen aanvullen.

Bron: GVA.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: