HOE IS BANGKOK NU

Beste Ernst,

kun jij me misschien zeggen hoe de situatie nu echt is in BKK. Heb klanten die over 3 weken vertrekken voor een rondreis met DJI. Echter gaan ze 2 dagen eerder weg om te acclimatiseren in BKK. Is echt nog vies en moeten ze een klamboe mee? Ik heb dat zelf nooit zo ervaren.

Hoor graag van je!
mvgr. Femy Sestu

—————————–

Goede morgen Femy Sestu,

Centraal-Bangkok is 99% zonder zorgen. Dus geen ziektes, wateroverlast of wat dan ook. Het enige wat we missen zijn hordes Aziatische toeristen. Deze laten het massaal afweten. Prettig voor andere toeristen die wel komen. Geen gedrang bij de bezienswaardigheden, gezellig winkelen etc. Je kunt je klanten goed adviseren om het bovenstaande te communiceren.

Tv-beelden tonen een vertekend beeld van de situatie ter plaatse. Er is nog veel wateroverlast in het noorden, westen en oosten van Bangkok. Een drama voor de mensen die daar wonen. Green Wood Travel helpt de lokale bevolking van wie hun huis onderwater heeft gestaan. Er is een hoop schoonmaakwerk. De wateroverlast situatie is onder controle en het is nu nog een paar weken flink pompen om de boel droog te krijgen.

Als er nog meer vragen zijn dan verneem ik deze graag.

Groeten uit zonnig Bangkok,

Ernst-Otto Smit
Green Wood Travel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: