Laatste grote verkiezingsbijeenkomst Democraten Thailand

De Democratische Partij, de grootste rivaal van de Pheu Thai oppositiepartij, houdt haar laatste grote verkiezingsbijeenkomst op Royal Plaza in Bangkok op vrijdagavond. Tegelijkertijd zullen er op andere plaatsen door het hele land ook partijbijeenkomsten plaatsvinden.

Naast partijleider Abhisit Vejjajiva zullen ook twee andere hoge partijleiders, Apirak Kosayodhin en Korn Chatikavanij, het publiek toespreken over het beleid van de partij, de verdere ontwikkeling van het land en hoe de partij zal zorgen voor gerechtigheid en orde voor de inwoners van Thailand.

Met betrekking tot verzoening heeft de partij een duidelijk beleid van het niet verlenen van amnestie aan criminelen of terroristen.

De toespraken worden live uitgezonden op bijeenkomsten in Chiang Mai en Sukhothai in het noorden, Udon Thani en Ubon Ratchathani in het noordoosten, Phetchaburi en Rayong in midden-Thailand en Surat Thani, Nakhon Si Thammarat en Narathiwat in Zuid-Thailand waar de belangrijkste partijleden uit de respectievelijke regio’s aanwezig zullen zijn.

Bron: aziatischetijger.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: