The Hangover Part II

Een vrijgezellenfeest? Geen denken aan, daar heeft tandarts Stu (Ed Helms) slechte ervaringen mee. En dus organiseert hij voor zijn vrienden een brunch met gezonde sapjes. Dat hij daar in The Hangover Part II niet mee wegkomt, laat zich raden. Aan de vooravond van zijn bruiloft in Thailand wordt er op het strand toch nog even geproost. Daarna rest één zwart gat.

Stu, Phil (Bradley Cooper) en Alan (Zach Galafianakis), hun excentrieke reisgenoot die opnieuw aan hen is opgedrongen, worden wakker in een nieuwe nachtmerrie. Het paradijselijke eiland waar zij verbleven is verruild voor een stinkende hotelkamer in de hoofdstad. Op Stu’s hoofd prijkt een enorme tatoeage. Een oude kennis uit Vegas en een aangeklede aap blijken zich bij hen te hebben gevoegd. En van Teddy, het broertje van Stu’s Thaise bruid, rest slechts een stompje vinger. Waar is hij en wat hebben de vrienden precies uitgespookt?

Schokkend
Noodgedwongen keren zij terug op het nog narokende spoor dat zij door Bangkokhebben getrokken en komen daarbij tot schokkende ontdekkingen. Zo verrassend als de eerste keer is dat niet. Sinds Todd Phillips (Old School, Due Date) twee jaar geleden met The Hangover een enorme zomerhit scoorde, weten we dat we het onverwachte moeten verwachten. En dus wekken zelfs de meest bizarre wendingen niet al te veel verbazing meer. Toch heeft de herhaling van zetten op zichzelf ook wel weer iets komisch, als aaneenschakeling running gags. Bovendien blijft het amusant om te kijken naar de kronkels waarin de personages zich moeten wringen om wat krom is weer recht te breien.

Bron: Telegraaf.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: