Schoonmaakactie Pattaya onder ladyboys

Na een moessoenregen aan klachten van toeristen in de Thaise badplaats Pattaya over berovingen en andere vormen van criminaliteit door zogeheten ladyboys heeft de politie dit weekend een schoonmaakactie uitgevoerd in dit drukke uitgaansgebied onder prostituees en drugsdealers.

Tijdens de actie werden 50 ladyboys gearresteerd. Sommige werden positief getest op drugs en vastgehouden.

Een woordvoerder van de politie vertelde journalisten van Pattaya Today dat de ladyboys problemen veroorzaken. Toeristen klaagden dat ze werden opgelicht of beroofd door prostituees die zich voordeden als vrouwen. Sommige toeristen beweerden niet door te hebben dat ze mannen hadden opgepikt, zelfs nadat ze seks met ze hadden gehad. Een aantal van de ladyboys kunnen na de aanklacht niet worden geïdentificeerd door de politie doordat ze voortdurend hun uiterlijk veranderen met nieuwe pruiken of andere make-up. Een politiewoordvoerder noemt het aantal ladyboys een toenemende plaag voor Pattaya.

Na de schoonmaakactie werden gedrogeerde ladyboys naar het politiebureau afgevoerd. Anderen kregen een boete van 100 baht, ongeveer 2 euro, wegens ordeverstoring en keerden weer terug naar Beach Road.

Bron: Aziatischetijger.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: